top of page

BELANGRIJKE INFO VANUIT HET VAPH

Bijgewerkt op: 29 apr. 2021

Blijf je graag op de hoogte van de dienstverlening van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) en de impact van de maatregelen naar aanleiding van corona daarop? Dat kan via volgende kanalen:

De VAPH-website

Op www.vaph.be vind je alle informatie over hulpmiddelen, persoonlijke budgetten, organisaties, ... en over alle corona-maatregelen.


De digitale VAPH-nieuwsbrief

De nieuwsbrief bevat nieuws over de dienstverlening van het VAPH en PAB- en PVB-mededelingen. Als abonnee krijg je deze nieuwsbrief 1 keer per maand in je mailbox, of vaker in bijzondere tijden als deze coronacrisis.

Abonneer je via www.vaph.be/nieuwsbrief. Je kan op elk moment weer uitschrijven.


Je kan je ook abonneren op Sterk, het driemaandelijkse magazine van het VAPH met sterke verhalen van mensen met een handicap en praktische informatie, tips en inspiratie voor het dagelijks leven.


Vragen?

Als je vragen hebt voor het VAPH, kan je contact opnemen via het contactformulier op de website www.vaph.be/contacteer-ons of via de VAPH-lijn op het nummer 02 249 30 00.


Corona

Ben je op zoek naar algemene informatie over corona en de maatregelen? • Surf naar www.info-coronavirus.be voor informatie van de federale overheid over het coronavirus en de maatregelen die gelden in België, of bel naar 0800 14 689. • Surf naar www.vlaanderen.be/vlaamse-maatregelen-tijdens-de-coronacris… om op de hoogte te blijven van wijzigingen aan de dienstverlening van de Vlaamse overheid.


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page