BELANGRIJKE INFO VANUIT HET VAPH

Bijgewerkt: mei 6

Blijft u graag op de hoogte van de dienstverlening van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) en de impact van de maatregelen naar aanleiding van corona daarop? Dat kan via volgende kanalen:

De VAPH-website

Op www.vaph.be vindt u altijd actuele informatie over onze dienstverlening en de maatregelen naar aanleiding van corona.


De digitale VAPH-nieuwsbrief

De nieuwsbrief bevat nieuws over de dienstverlening van het VAPH en PAB- en PVB-mededelingen. Als abonnee krijgt u hem standaard 1 keer per maand in uw mailbox, of vaker in bijzondere tijden als deze coronacrisis.

Abonneer u via www.vaph.be/nieuwsbrief. U kunt zich op elk moment weer uitschrijven.

U kunt zich ook abonneren op Sterk, het driemaandelijkse magazine van het VAPH met sterke verhalen van mensen met een handicap en praktische informatie, tips en inspiratie voor het dagelijks leven.


Als u vragen hebt voor het VAPH, kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website of via de VAPH-lijn op het nummer 02 249 30 00.


Bent u op zoek naar algemene informatie over corona en de maatregelen? • Surf naar www.info-coronavirus.be voor informatie van de federale overheid over het coronavirus en de maatregelen die gelden in België, of bel naar 0800 14 689. • Surf naar www.vlaanderen.be/vlaamse-maatregelen-tijdens-de-coronacris… om op de hoogte te blijven van wijzigingen aan de dienstverlening van de Vlaamse overheid.


3 keer bekeken

Markgravenstraat 75

2200 Herentals

Tel.: 014 23 18 80

e-mail: info@vzwopweg.be 

  • Facebook Social Icon

Erkend, vergund en gesubsidieerd door het Vlaamse Agentschap voor Personen met een Handicap

Untitled.jpg

©2019 door VZW OPWEG. Met trots gemaakt met Wix.com