top of page

Begeleiding aan huis, op jouw maat

Begeleiding aan huis betekent dat jouw persoonlijke begeleider op een afgesproken dag en uur naar je thuis komt, om jou te ondersteunen. Je kan met jouw begeleider ook afspreken op een andere plaats, als dat beter past.

Jij en jouw begeleider gaan aan de slag met je persoonlijke vragen en/of die van je netwerk. 

Soms werken we samen met andere diensten, die iets voor jou kunnen betekenen.  

Je begeleider kan ook meegaan naar afspraken: bij het ziekenfonds, het OCMW, het FOD, de dokter, de VDAB, de school, de rechtbank, …

Je begeleider kan jou ondersteunen op verschillende domeinen van het dagelijks leven. Het kan bijvoorbeeld gaan over: administratie, financiën, wonen en huishouden, emotioneel welzijn, je relaties met anderen, werk of dagbesteding, vrije tijd, gezondheid, kinderen en opvoeding, mobiliteit, enz. 

 

Elke persoon heeft zijn eigen vragen en noden op deze domeinen, die zijn bij iedereen anders.

We bieden begeleiding aan op maat van jou. We zoeken samen met jou naar de aanpak die het best bij jou past.  Soms kunnen we hierbij ook andere diensten betrekken. Het is vaak fijn als we met je netwerk kunnen samen werken, als jij dat oké vindt.

We vinden het héél belangrijk dat het 'klikt' tussen jou en de begeleider. Daarom mag je zelf aangeven wat je hierbij belangrijk vindt. 

 

Voorbeelden van begeleidingsvragen

Kortom, het kan over heel veel dingen gaan, maar jij bepaalt waaraan je samen met jouw begeleider wilt werken. 
bottom of page