Missie en visie

wij volgen het pad van jouw dromen

Wij helpen onze cliënten zo zelfstandig mogelijk te leren leven en willen een betekenisvolle bijdrage leveren tot ieder zijn of haar welzijn.

 

Wij zoeken naar alle mogelijkheden van onze cliënt en zijn of haar netwerk om dit te bereiken, met respect voor zijn of haar beperking en persoonlijke vrijheid.

 

We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Daarom willen we onze begeleiding op maat aanpassen aan de unieke persoon van onze cliënt. 

 

We staan daarom open voor het begeleiden van heel verschillende mensen, met heel diverse achtergronden, persoonlijkheden, met kleine vragen of met grote noden.

 

We willen werken in partnerschap: in de eerste plaats met de cliënt zelf en daarnaast ook met diens netwerk. We werken graag samen met andere organisaties die vanuit een andere expertise iets kunnen betekenen. 

 

We willen als organisatie voeling houden met wat er leeft in onze sector en steeds opnieuw creatief inspelen op nieuwe noden van onze doelgroep. We passen ons aanbod waar mogelijk aan en zetten in op nieuwe projecten en samenwerkingen die deze noden beter kunnen beantwoorden. We willen op deze manier een zorgzame, flexibele en open minded organisatie zijn. 

 

Markgravenstraat 75

2200 Herentals

Tel.: 014 23 18 80

e-mail: info@vzwopweg.be 

  • Facebook Social Icon

Erkend, vergund en gesubsidieerd door het Vlaamse Agentschap voor Personen met een Handicap

Untitled.jpg

©2019 door VZW OPWEG. Met trots gemaakt met Wix.com